AliExpress Shoplog | Hot items voor meiden

Wie al even met mij meeleest, weet dat ik graag op AliExpress rondneus. Zowel voor mezelf als voor mijn lief, maar vooral voor onze kleine meid van 3 jaar! De afgelopen tijd heb ik dan ook weer wat hot items voor meiden weten te scoren, die ik graag met jullie deel.

Hot items voor meiden

Kniekousen, ik ben er gek op! Nu we het najaar ingaan zullen ze niet zoveel gedragen worden (al trek ik de zwarte nog wel over een legging aan), maar van het voorjaar kunnen ze weer volop meedraaien. Ik kocht twee paar (wit en zwart) voor € 1,56 per paar. Helemaal van nu en ook nog eens voor een fijn prijsje!

 

Nog zo’n hot item, of eigenlijk twee hot items; de losse kraagjes voor onder een jurk of truitje. Ik koos een zwarte en een witte versie en betaalde € 2,87 voor het zwarte kraagje en € 3,12 voor voor het witte kraagje. Super leuk om de kleding in de kast weer op een andere manier te combineren!

 

Dit populaire setje kocht ik vooral voor het soepel uitziende nepleren rokje. Ik betaalde € 4,50 voor de complete set en het rokje is ook echt heel erg soepel! Ik kocht het setje eerst in de maat 4T (deze maat kies ik op het moment standaard voor Fiene – ± 104), maar die was veel te groot. Mijn nichtje van 6 paste het prima, dus nu konden wij ook eens iets doorgeven ;). Ik bestelde het setje opnieuw in 3T en deze zit prima, nog steeds aan de ruime kant zelfs!

 

Deze pyjama valt onder de categorie ‘Jongens’, maar wie zegt dat dino’s niet voor meisjes kunnen? Ons meisje spotte hem op mijn telefoon terwijl ik er langs scrolde en ze vond ‘m heel cool. Aangezien we nog wel wat pyjama’s voor de winter nodig hebben, besloot ik hem te bestellen (voor € 6,57). Het is op dit moment één van haar favoriete pyjama’s!

 

Deze sokjes vind ik zó schattig met de balletjes aan de achterkant. Ze kosten € 2,98 en zijn net iets korter dan kniekousen. Ik ging voor legergroen bij een shirtje dat in de kast van ons meisje hangt, maar dit is helaas meer olijfgroen. Ze staan alsnog erg leuk bij een spijkerrokje, dus het blijft een fijne aankoop.

 

Op dit moment wacht ik nog op een paar bestellingen (en dat zullen vast ook niet de laatste zijn geweest 😉 ) maar ik vond deze items te leuk om nog langer te wachten met delen, dus binnenkort kun je gewoon weer een nieuwe shoplog verwachten 😉 .

Koop jij wel eens bij AliExpress? Wat was jouw laatste aankoop?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Meer AliExpress? Check dan dit nog even:

 

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock.

 

6 comments on “AliExpress Shoplog | Hot items voor meiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.