AliExpress Shoplog | Accessoires en keukenhulpjes

Dat ik graag bij AliExpress shop is geen geheim, maar meestal deel ik mijn aankopen voor ons peutermeisje met jullie. Laatst deelde ik al een shoplog met mannen-items voor Michiel, maar ik heb de laatste maanden ook wat spullen voor mezelf besteld en ontvangen, dus leek het me leuk om dat ook eens met jullie te delen! Het is een shoplogje geworden met fijne accessoires en keukenhulpjes. Alles is dit keer voor mama!

 

Accessoires

AliExpress Shoplog | Accessoires en keukenhulpjes

Ik kocht een mooie grote shawl voor mezelf. Zo eentje waar je jezelf zo ongeveer helemaal in kunt wikkelen als het koud is en ook nog eens lekker zacht is en mooi oogt! Het is natuurlijk altijd even afwachten, maar dit blijkt ook een fijne shawl te zijn. Ik koos voor de kleurencombinatie zwart / antraciet / off white / poeder roze en betaalde er € 7,01 voor.

 

AliExpress Shoplog | Accessoires en keukenhulpjes

Dit telefoonhoesje heb ik al even in huis. Ik dacht dat het zo’n softcover was voor de achterkant, maar het bleek er eentje te zijn die zowel de achterkant als de voorkant beschermt. Ik was erg benieuwd of je telefoon dan nog wel goed bruikbaar is, maar besloot het toch even uit te proberen. Het blijkt een geweldig hoesjes te zijn! Ik kocht het telefoonhoesje in de kleur van mijn telefoon, dus hij valt ook nog eens helemaal niet op. Er zit ook nog een extra beschermlaagje voor op je scherm, maar die gebruik ik niet. Ik betaalde hier trouwens € 1,45 voor. Michiel vond het overigens in eerste instantie een belachelijk ding, maar intussen heb ik hem ook voor hem mogen bestellen haha.

 

Keukenhulpjes

AliExpress Shoplog | Accessoires en keukenhulpjes

Dit rare ding is een sinaasappel pel-hulpje. Mocht je je afvragen ‘Wie heeft dat nu weer nodig?’ Nou ehm, ik! Nou ja, nodig.. Het leek me wel wat. Op de één of andere manier lukt het mij nooit om een sinaasappel normaal te pellen. Met een mes snij ik altijd te diep en met mijn handen lukt het al helemaal niet. Sorry – zo is het..

En toen spotte ik dit gekke dingetje op AliExpress voor € 0,12. Dat MOEST ik natuurlijk proberen! Ik bestelde het met de gedachte dat het waarschijnlijk onzin zou zijn. Maar weet je, dat valt nog best mee! Je gebruikt het uitstekende puntje aan de bovenkant om langs de sinaasappel te halen, om zo de schil in partjes te delen. Vervolgend draai je het ‘apparaatje’ om, zodat je met het puntige ‘staartje’ de partjes aan de boven of onderkant los wrikt en ze naar beneden kunt pellen. Zo heb je een sinaasappel geschild zónder dat je achterblijft met een  opengereten sinaasappel en ook zónder sinaasappelschil onder je nagels! Nu vertel je mij niet dat je daar nooit last van hebt hè..?

 

AliExpress Shoplog | Accessoires en keukenhulpjes

Ook kocht ik een spiraalsnijder om courgette-spagetti (courgetti) te maken. Ik wilde er al een tijdje eentje aanschaffen en toen ik deze zag voor € 3,48 bestelde ik hem maar gelijk om uit te proberen. Nadat ik hem besteld had, las ik dat de Ali-versie heel slecht zou werken en snel kapot zou gaan. Intussen heb ik ‘m al meerdere keren gebruikt en ik ben er erg tevreden over!

 

AliExpress Shoplog | Accessoires en keukenhulpjes

Het laatste item dat ik bestelde is dit handige opbergrekje voor in de keuken. Ik had altijd wat losse spulletjes liggen op het aanrecht, zoals een afwasborstel, afwasmiddel, schuursponsje, noem maar op! Daarom zocht ik al even naar een oplossing hiervoor en toevallig stuitte ik op dit rekje bij AliExpress. Ik betaalde er € 6,50 voor, wat ik eigenlijk nog aardig aan de prijs vond voor Ali-begrippen, maar ik ben er erg blij mee. Zo heb ik alles netjes bij elkaar en ziet het er ook gelijk wat opgeruimder uit!

 

Tot zover de aankopen die ik voor mezelf deed de afgelopen tijd. Ik moet toegeven dat er voor Fiene toch iets vaker een pakje door de brievenbus valt haha.

Koop jij ook wel eens iets voor jezelf bij AliExpress?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock.

 

6 comments on “AliExpress Shoplog | Accessoires en keukenhulpjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.