Action Shoplog | Sinterklaas knutselspullen

Voor de organisatie van het Sinterklaasfeest op mijn werk ben ik altijd op zoek naar leuke Sinterklaas knutselspullen voor de kinderen. Ik scoorde heel veel leuks voor weinig bij de Action! Ik deel mijn aankopen met jullie in een shoplog.

 

Sinterklaas knutselspullen

Voor het Sinterklaasfeest

Sinterklaas knutselspullen: DIY handpop

Dit zijn pakketjes om je eigen vilten handpopje te maken. Er zijn diverse soorten en de naald die erbij zit is van plastic, dus voor kinderen hartstikke leuk om zelf te maken! Ze kosten € 0,79 per stuk.

 

Sinterklaas knutselspullen: pom pom

Ik nam gelijk ook een aantal setjes van deze Sinterklaas pom pom’s mee voor € 0,79 per stuk. Hier kunnen de kinderen hun creativiteit ook in kwijt en zelf een Sinterklaas, Pietje, paard of cadeautje mee fabriceren.

 

Sinterklaas knutselspullen: mozaïk met foam

Dit had ik nog niet eerder gezien; mozaïek met foam (€ 0,59). Hiermee kunnen de kinderen een waar Sinterklaas kunstwerk maken met kleine stukjes foam. Zonder lijm, dus ook heel fijn voor de wat kleinere kindjes.

 

Sinterklaas knutselspullen: foam stickers

De kinderen krijgen op het Sinterklaasfeest ook altijd de mogelijkheid om gewoon lekker te kleuren, tekenen of stickers te plakken. Dit soort foam stickers gaan altijd hard, dus ik nam 4 doosjes à € 1,25 per doosje mee (er zijn 2 varianten).

 

Sinterklaas knutselspullen: Stickers

Er lagen ook doosjes met gewone stickers, die ik ook gelijk groot insloeg voor € 0,49 per stuk. Ik kocht voor Fiene ook een doosje, want daar maak je haar altijd blij mee!

 

Voor Fiene:

Naast de stickers kocht ik nog wat andere Sinterklaas spulletjes voor Fiene:

Sinterklaas knutselspullen: kleur- en spelletjesboek met stickers

Een Sinterklaas kleur- en spelletjesboek met stickers. Hoewel de meeste opdrachtjes en spelletjes nog wel te moeilijk voor haar zijn, vindt ze het al hartstikke leuk om lekker met haar potloden het boek vol te krassen en de stickers overal te plakken waar ze maar kan haha. En voor die € 0,76 hoefde ik het niet te laten 😉

 

Sinterklaas knutselspullen: toverboek

Dit toverboek (€ 0,69) leek me heel erg leuk voor Fiene. Kleuren is voornamelijk nog krassen en als ze dat in dit toverboek doet, komt er een tekening tevoorschijn! Hartstikke leuk voor zo’n kleintje dus 🙂

 

Sinterklaas knutselspullen: mini puzzels

Als laatste nam ik deze 2 kleine puzzeltjes mee. Deze zijn nog wel wat te moeilijk voor haar, maar samen gaat dat helemaal goed komen.

 

Ik ben echt blij dat ik zo goed geslaagd ben voor Sinterklaas knutselspullen! De knutselvoorraad voor mijn werk is weer goed aangevuld, dus ik ben helemaal voorbereid 😉

 

Voor Fiene vind ik dit soort Sinterklaas knutselspullen een fijne manier om het hele Sinterklaas circus een beetje te introduceren voordat hij weer in Nederland is. Dit jaar zal ze alle Sinterklaasfeesten toch wat bewuster gaan meemaken, dus ik vind het wel leuk om haar vast een beetje voor te bereiden.

 

Ben jij al een beetje bezig met de komst van Sinterklaas?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

15 comments on “Action Shoplog | Sinterklaas knutselspullen

  1. Komend weekend zijn we in Nederland (we wonen in Duitsland) en moet mijn vriend nu ook gaan overhalen om nog éven snel naar de Action te gaan. Bedankt voor de tip. Ik ben stiekem nog gek op Sinterklaas en hoop t aan mijn dochter mee te geven. Dat krasblok lijkt me ook een goed idee voor Hailey (net 2 geworden).

  2. Oh joh, sinterklaas spullen daar ben ik nog helemaal niet mee bezig! Maar als ik deze spulletjes zo zie krijg ik er helemaal zin in, allemaal wel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.