Action Shoplog | Sinterklaas knutselspullen 2017

Vorig jaar deelde ik een Action shoplog met Sinterklaas knutselspullen die ik kocht voor ons thuis en voor het Sinterklaasfeest op mijn werk. Dit werd door jullie goed gewaardeerd en aangezien ik nu weer de hele Sinterklaas knutselafdeling heb leeg gekocht, volgt nu de Action shoplog van Sinterklaas knutselspullen 2017.

 

Sinterklaas knutselspullen 2017

Sinterklaas knutselspullen 2017

Op de foto lastig te zien, maar dit zijn echt XXL kleurboeken! Ze zijn 50 cm hoog en 43 cm breed, dus dat mag inderdaad wel supergroot genoemd worden. Er zijn twee soorten en ze kosten 1,99 per stuk, Ik nam er gelijk 3 mee, ook leuk voor mijn neefje en nichtje!

 

Sinterklaas knutselspullen 2017

Ook deze twee pakketjes (rood en blauw) om een ‘Brief voor de Sint’ te maken nam ik mee (€ 0,49 per stuk). Mijn neefje en nichtje zitten in groep 4 en 3 en zijn volop bezig met schrijven, dus dit leek me wel heel leuk voor ze. Met een beetje hulp van mama moet dit goed komen!

 

Sinterklaas knutselspullen 2017

Dit kleur- en spelletjesboek nam ik voor € 0,76 mee voor Fiene. De spelletjes zijn eigenlijk voor wat oudere kindjes, maar ze vindt het al helemaal leuk om hier lekker in te kleuren en kladderen, dus waarom niet.

 

Sinterklaas knutselspullen 2017

We kunnen ook flink aan de knutsel thuis, want ik kocht twee pakketten ‘Maak je eigen…’ (stoomboot en pakhuis) voor € 1,99 per stuk.

 

Sinterklaas knutselspullen 2017

Voor het Sinterklaasfeest op mijn werk nam ik deze grappige vingerpopjes mee (€ 0,76 per setje), die de kinderen op verschillende manieren kunnen decoreren.

 

Sinterklaas knutselspullen 2017

Van deze grappige inkleurhuisjes nam ik ook een stapeltje mee voor mijn werk. Ze kosten € 0,69 per stuk.

 

Sinterklaas knutselspullen 2017

Vaste prik elk jaar: stickers! Het onderste doosje kocht ik zelf voor Fiene voor € 0,49 – leuk voor in haar schoentje. Van de bovenste twee kocht ik weer een aantal setjes voor mijn werk (€ 0,79 per setje). Er waren twee soorten, dus leuk om af te wisselen op de knutseltafel!

 

Genoeg keuze weer toch?! Wij kunnen thuis weer even vooruit met de Sinterklaas knutselspullen en ook de kinderen op het Sinterklaasfeest hebben weer wat te doen. Zo handig om een Action in de buurt te hebben!

Ben jij ook al bezig met de voorbereidingen voor Sinterklaas?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

5 comments on “Action Shoplog | Sinterklaas knutselspullen 2017

  1. Koop ook heel veel speeltjes bij Action voor de kleinkinderen.
    Hebben zoveel leuke dingen, zoals deze kleurboeken enz.
    Voor de Kerst heb ik een zogenaamde plank gekocht, met een rood windlicht er op, voor buiten aan de muur, zo leuk. En dat voor prijsjes, die je niet geloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.