Action Shoplog: speelgoed, Pasen en meer..

We zijn weer eens naar de Action geweest! Het was al een tijdje geleden, we hadden een knoflookpers nodig en de luierzakjes waren ook bijna op, dus genoeg redenen om weer eens te gaan. Maar zoals altijd is er toch iets meer in het karretje beland.. 😉 Vandaar dat ik er even een Action Shoplog van heb gemaakt! Kijk mee naar wat wij kochten.

Action Shoplog: maart 2016

Totaaloverzicht - Action Shoplog

 

Als eerste natuurlijk de knoflookpers (€ 1,99) waar we voor gingen. We namen ook dit grappige kaasmes-setje (€ 1,99) mee.

Kaasmesjes & knoflookpers - Action Shoplog

 

Ook kocht ik nog even een aantal voorraad artikelen, die ik altijd meeneem als ik bij de Action ben: luierzakjes (€ 1,35), colour catchers (€ 1,68), bakpapier (€ 0,72) en aluminiumfolie (€ 0,99).

Luierzakjes, colour catchers, bakpapier en aluminiumfolie - Action Shoplog

 

Ik zie vaak leuk speelgoed bij de Action, maar dan voor een schijntje van het bedrag dat het in de grotere speelgoedwinkels kost. Nu dus ook weer. Ik nam wat spulletjes mee om vast voor een ander moment in de kast te leggen – misschien leuk voor haar verjaardag, op vakantie of eventueel zelfs Sinterklaas.

 

Een hele leuke tafeltent voor maar € 4,95 – (ze hadden ook een politieversie en een winkelversie):

Tafeltent - Action Shoplog

 

 

Snijfruit en -groenten met klittenband voor maar € 2,89 per set:

Snijfruit - Action Shoplog

Snijgroenten - Action Shoplog

 

Ons kleine boekenwurmpje kan nooit genoeg boekjes hebben, dus we namen ook dit kartonboekje met schuifjes mee voor € 1,99. Ze heeft al zo’n boekje en deze valt ook heel erg in de smaak, dus toen ik zag dat ze ook een andere in deze serie hadden, was de keuze snel gemaakt. Deze mocht ze dan ook wel gelijk hebben om mee te spelen.

Kartonboekje met schuifjes - Action Shoplog

 

Fiene had ook een nieuwe bal nodig, want haar vorige is nogal zacht geworden. Deze van Winnie the Pooh (€ 1,59) is van hetzelfde formaatje (14 cm) als dat ze al had. Meenemen dus! (De bal staat niet op de totaalfoto van deze Action Shoplog, want onze kleine dame had hem al in beslag genomen.)

Winnie the Pooh bal - Action Shoplog

 

Er lagen aardig wat Paas-spulletjes bij de Action. Het lijkt me heel leuk om eieren te gaan verven met Fiene en ik zag daar een verfmolentje (€ 0,55) voor liggen – die moest natuurlijk gelijk mee! Ook namen we wat Paasstickers (€ 0,89) mee en een opwind-kuikentje (€ 0,79), die Fiene echt té grappig vindt.

Paasspulletjes - Action Shoplog

 

We kochten ook een opbergmap (€ 1,49) voor Fiene’s kunstwerkjes. Ze is nu alleen nog maar aan het stickeren en ‘krassen’, maar ik vind het toch ook wel heel leuk om er daar ook een paar van te bewaren.

Opbergmap - Action Shoplog

 

En als laatste de SOS cream (€ 2,79). Dit smeerseltje heb ik echt altijd bij me en de tubes slingeren ook overal in huis. Dit is echt heel fijn spul om in allerlei gevallen op je huid te smeren. Het verkoelt bij verbranding, helpt een wondje sneller genezen en bij een insectenbeet werkt het echt heel goed tegen de jeuk!

SOS cream - Action Shoplog

 

Het blijft toch altijd fijn shoppen bij de Action, zeker voor die prijzen! Koop jij ook wel eens cadeautjes vooruit? En heb je nog favoriete artikelen die je altijd bij de Action koopt?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

 

 

12 comments on “Action Shoplog: speelgoed, Pasen en meer..

  1. Ja ze hebben echt veel leuke spulletjes! Sommige dingen zijn echt prulletjes, maar dat zie je er vaak gelijk wel aan af. Heerlijk joh, shoppen voor zo’n kleintje, wordt alleen maar leuker naarmate ze ouder worden haha

 1. Wat een leuke spulletjes. De tafeltent had ik ook gezien maar heb ik toch niet meegenomen. Dus ben erg benieuwd of die leuk is. Dat boekje heeft Julia ook al trekt ze al haar boekjes kapot maar ze vindt het wel heel erg leuk. Gelukkig zijn het boekjes voor een leuk prijsjes. Ik haal ook altijd mondwater, schoonmaakdoekjes en knutselspullen.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Kinderfysiotherapie ( De Kinderpraktijk)My Profile

  1. Ik ben ook heel benieuwd wat Fiene van de tafeltent gaat vinden als ze hem krijgt- hij ligt nu nog even apart. De schoonmaakdoekjes kocht ik daar eerst ook altijd, maar het viel me op dat de afgenomen oppervlakten een beetje dof werden na het afnemen en de doekjes vaak strepen achterlieten. Nu gebruik ik de schoonmaakdoekjes van de Aldi – daar zweer ik echt bij.

 2. Oh die tafeltent is leuk joh! Die ga ik ook bij ons zoeken! Ik koop altijd knutselspullen bij de Action, stickers, kleurboeken, klei, Tip de muis-boeken en ik haal er swifferdoeken.. heel veel eigenlijk. Cadeautjes koop ik eigenlijk niet vooruit, is wel een goede tip, meestal moet ik op het laatste moment nog naar de winkel rennen 🙂
  Liselotte onlangs geplaatst…Onze week #10 Baseball, open dag en een verjaardagMy Profile

  1. Ik koop er ook vaak stickers en kleurboeken inderdaad! Hartstikke goedkoop en die stickers vliegen er doorheen hier! Ik weet nog dat ik vroeger extreem zuinig op mijn stickertjes was, dat zit er bij Fiene niet helemaal in geloof ik haha

  1. Erg altijd hè? Ik was ook al even niet geweest en mijn kar was zó gevuld haha. Die kaasmesjes kon ik inderdaad ook niet laten liggen 😉

 3. Wat leuk zeg, die tafeltent! Eigenlijk al het speelgoed wel, kijk ik toch niet goed genoeg blijkbaar, haha. Ik kom nog maar weinig bij de Action, maar die luierzakjes haal ik ook altijd! Oh, en de knoflookpers heb ik ook in huis gehad, maar snel vervangen voor een andere, wat een onding!

  1. Ja, wat een slechte pers hè! Hij ligt hier intussen ook in de vuilnisbak… En daar gingen we voor naar de Action haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.