TIP | Action notitieboekjes en andere bureau accessoires

Ben jij ook zo gek op notitieboekjes? Ik wel! Ik kan er niet genoeg van hebben en ze liggen overal in huis. Sommigen liggen zelfs alleen maar in de kast te verstoffen omdat ik ze zo mooi vind dat ik er eigenlijk niet in wil schrijven.. te gek voor woorden eigenlijk! Nu liep ik toevallig weer eens een Action binnen en ontdekte ik allerlei mooie notitieboeken, schriftjes, memoblokken en nog veel meer.

Ik was al een tijd niet bij de Action geweest en ik begreep dat ze al even in de winkel liggen. Mocht je nu ook helemaal enthousiast worden van mijn aankopen, wees er dan snel bij want voor je het weet is het weer weg!

 

Action notitieboekjes en meer

Dit is de totale buit van wat ik heb gekocht. Hoe leuk is dat!?! Er was nog meer variatie, maar ik heb mezelf echt even in moeten houden haha.

 

Action notitieboeken

Action notitieboeken

Ik kocht twee mooie, stevige notitieboeken met een linnen kaft. Ze kosten maar € 1,99 per stuk en zijn gelinieerd.

 

Action schriften

Dit zijn 3 sets van 2 gelinieerde schriftjes à € 0,99 per stuk. Als ik dit zie ben ik zó blij dat ik blog en gebruikmaak van dit soort schriftjes!! Ik zou het bijna jammer vinden dat ik niet meer naar school ga, want deze had ik echt wel gewild dan.

 

Action pennen

Pennen, nog zoiets! Hoeveel leuker is het om met een mooie pen te schrijven?! Michiel lacht me echt uit als ik dit soort dingen zeg, maar misschien is het gewoon meer een vrouwending.. Of ben ik de enige die heel gelukkig kan worden van mooie pennen? Voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten, want voor zo’n setje met 4 pennen betaal je € 0,79. Ze zitten trouwens ook in een heel gezellig doosje, dus je kunt ze ook prima cadeau doen.

 

Action memoblokken

Als laatste zag ik deze liggen; de gepimpte versie van de saaie witte memoblokken voor op je bureau! Een leuk dessin aan de bovenkant en goud aan de zijkant, hoe vrolijk wil je het hebben? Hier moest ik me nog het meest inhouden, want ik zag nog meer leuke dessins. Maar ik denk dat ik voorlopig wel even vooruit kan met 2 blokken met ieder zo’n 300 blaadjes 😉 . Deze memoblokken zijn te koop voor € 1,59 per stuk.

 

Ik heb wel vaker Action notitieboekjes gekocht, maar al deze items zijn toch wel heel speciaal. Ik moest mijn enthousiasme echt even delen, dus dit was mijn tip aan jou!

 

Ben jij ook zo’n fan van notitieboekjes en andere bureau accessoires?
Reacties lees ik graag,

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

 

15 comments on “TIP | Action notitieboekjes en andere bureau accessoires

 1. Leuk leuk leuk! Ik heb vrijdag een tripje naar de Action gepland staan, dus deze shoplog komt als geroepen 😉
  En ik word ook blij van mooie pennen en notebooks! Maar word ook uitgelachen door Erik, dus ja vast een vrouwending 😉
  Marieke onlangs geplaatst…SchoolpleinmoederMy Profile

 2. Vooral die notitie boekjes vind ik erg mooi!!
  Ik vind het ook altijd zo leuk om
  boekjes te kopen haha uit eindelijk gebruik ik ze te weinig
  Wij hebben hier in de stad ook Flying Tiger die hebben ook altijd van die leuke boekjes!!!
  Marileen van MamaIssues onlangs geplaatst…10 inspirerende quotesMy Profile

 3. Jaaa super leuk! Ik hou van notitieboekjes, werk niet voor niets bij een webshop die ze verkoopt haha. Al zijn die van ons wat luxer/duurzamer etc. De notitieboekjes van de Action blijf ik ook echt leuk vinden <3 Zag ze ook al liggen maar heb ze toch maar niet meegenomen, heb er nog zoveel liggen. Die pennen ga ik wellicht wel nog kopen. Had ik niet gezien! Oh en het marmeren schriftje.. liefde!
  Nicole onlangs geplaatst…Action shop tips!My Profile

 4. Leuke tips! De action heeft inderdaad regelmatig opeens hele leuke dingetjes er tussen zitten. Helaas heb ik al te veel momenteel (a).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.