7 x het beste van september

Een dag te laat, maar welkom terug oktober! Hoewel het sinds eind september al officieel herfst is en het al veel eerder als herfst aanvoelde, is de start van oktober de echte afsluiter van de zomer. Je zou bijna vergeten dat we in september nog op vakantie waren en ook echt van heerlijk weer hebben genoten! Tijd om nog even terug te blikken naar het beste van september, aan de hand van een aantal van mijn Instagram posts.

 

7 x het beste van september

Het beste van september - 1. vakantie

Jeetje.. dit voel echt al veel langer geleden! In september waren wij nog heerlijk op vakantie in Frankrijk. Deze foto namen we bij / van het kasteel van Villesavin in de Loire. Ons meisje was heel erg onder de indruk van de kastelen, waar we voornamelijk langsreden overigens – we hebben ze niet allemaal bezocht haha.

 

Het beste van september - 2. vakantie

Ook in Frankrijk werkte het weer niet helemaal mee, maar wij vonden onze weg naar een camping met overdekt én verwarmd zwembad. Aangezien Fiene het echt geweldig vond het hele zwembad door te spartelen met haar bandjes om, was dit een perfecte plek voor ons! Er waren overigens nog aardig wat andere vakantiegangers, maar die hadden duidelijk geen behoefte om te zwemmen. Wij hadden daardoor het zwembad steeds helemaal voor onszelf, wat een luxe!

 

Het beste van september - 3. pakketjes

Halverwege september kwamen wij weer thuis, wat ook wel weer heel fijn was. Er lagen aardig wat pakketjes op mij te wachten, wat het thuiskomen nóg leuker maakte! De komende tijd zullen er dan ook weer wat reviews volgen van hele leuke producten en kleding. Dit Franse pakketje van Orangina was we heel erg toepasselijk; ‘om in de vakantie modus te blijven’ – dat lukte zo wel!

 

Het beste van september - 4. spelen

Deze foto moest echt bij de selectie van deze maand. Ons meisje kan zó lekker spelen! Terwijl de pasgetti (spagetti) nog in haar keukentje staat te koken, speelt ze even met haar poppetjes en tussendoor kleurt ze nog even.. Ik vind het heerlijk om dan op een afstandje toe te kijken, echt genieten!

 

Het beste van september - 5. mooie haren

Fiene staat nooit te trappelen om haar haartjes te laten doen, maar als ze weet dat ze er uiteindelijk krullen door krijgt, is ze snel om! Voor mij heel fijn, want eigenlijk vindt ze het veel te lang duren als ik het haar invlecht. Tegenwoordig halen we de invlechten er niet meer ‘s avonds uit, maar laten we ze een nachtje zitten. De volgende ochtend haal ik de vlechten eruit en is dit het resultaat – super mooi toch?!

 

Het beste van september - 6. uit eten

Op Michiel’s verjaardag gingen we met z’n drietjes uit eten bij een Grieks restaurant waar je een voor / hoofd / na menu kunt kiezen waarbij je je laat verrassen met allerlei kleine gerechtjes. Hier kozen Michiel en ik dan ook zonder twijfel voor! Het was ook echt ontzettend lekker, maar jeetje wat was het veel.. Aangezien we het hoofdgerecht al niet opkregen, hebben we het nagerecht maar gelaten voor wat het was haha.

 

Het beste van september - 7. Pip jarig

Voor wie het nog niet wist; op 30 september was Pip jarig. Tenminste.. volgens ons peutermeisje dan 😉 . Ik hoorde ‘lang zal ze leven’ en nog wat ander geklets en ging even kijken wat ze aan het doen was. En daar zat Pip, met een feestmuts op – want ‘Pip is jarig mam!’. Dit vind ik dus echt te schattig, dus ach, waarom ook niet. We bliezen nog even een ballon op en vierden gewoon nóg een feestje!

 

En nu is het de beurt aan oktober. Een maand waarin ik veel herfstachtige dingen verwacht te doen. Lekker naar het bos, herfstknutsels maken en ik hoop eindelijk een keer koekjes te gaan bakken en versieren met mijn meisje. Er is in ieder geval genoeg leuks te verzinnen!

Wat was voor jou het beste van september?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

2 comments on “7 x het beste van september

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.