7 x het beste van oktober

Het is november! De herfstmaand die voor velen in het teken staat van Sinterklaas. De intocht, schoentjes zetten, alle nodige voorbereidingen treffen.. Maar voordat we vol in de Sint-modus stappen, blik ik weer even terug op de vorige maand. Kijk mee naar de 7 foto’s die er voor mij uitsprongen de afgelopen maand; het beste van oktober.

 

7 x  het beste van oktober

Het beste van oktober - vriendinnen

Deze foto heb ik gemaakt toen Fiene’s vriendinnetje Lotte bij ons kwam spelen. De meiden hebben zo veel lol samen – echt geweldig om te zien! Het leuke is ook dat ze dan alles samen willen doen. Ook als de één eigenlijk liever iets anders doet.. Dan sluiten ze een compromis en doen ze het allebei even. Heel bijzonder voor twee meiden van 3 en geweldig om aan te horen.

 

Het beste van oktober - naar het bos

Oktober is de eerste echte herfstmaand, dus een bezoekje aan het bos kon natuurlijk niet ontbreken! Er werd flink geraapt en met een gevulde emmer en tassen gingen we weer richting huis. Heerlijk om te doen en dat staat wat mij betreft ook deze maand weer even op de planning!

 

Het beste van oktober - zomerweer

Hoe verschillend de temperatuur nog kan zijn in oktober, dat hebben we gemerkt! Blote benenweer, wat we toch eigenlijk wel vaak gemist hebben de afgelopen zomer! Wat was dat een cadeautje zeg, toch nog een paar dagen lekker buiten leven.

 

Het beste van oktober - cadeautjes

Over cadeautjes gesproken… Oktober was ook een fijne maand voor pakketjes. We hebben hele leuke dingen opgestuurd gekregen, die we volop hebben gereviewd (zoals deze knikkerbaan van Hubelino), nog aan het reviewen zijn of binnenkort gaan reviewen. Daarbij heb ik ook nog hele leuke dingen weg te geven, dus er komt nog volop inspiratie en cadeautjes voorbij!

 

Het beste van oktober - verrassing

Nog zo’n cadeautje; een verrassing van mijn lief! Michiel nam mij mee voor een dag / nacht weg met z’n tweetjes. We zijn gezellig naar Leiden geweest waar we heel toeristisch een rondvaart hebben gedaan en gezellig hebben geshopt. ‘s Avonds zijn we uitgebreid uit eten geweest, waarna we een klein gokje waagden in het casino. Niks gewonnen natuurlijk, maar wat leuk om daar weer eens heen te gaan!

 

Het beste van oktober - poppenmoeder

Deze foto vind ik zo lief.. Hij moest er echt bij 🙂 . Ik nam deze foto onderweg in de auto, terwijl ons kleine moppie volop aan het moederen was over haar baby. Baby was een beetje verdrietig en Fiene was haar aan het troosten – zo lief!!

 

Het beste van oktober - gekkie

Als laatste kon ik het niet laten om deze foto toe te voegen aan het overzicht. Fiene riep me en zei ‘deze wul ik wel mam!’ en toen ik me omdraaide zag ik dit. Haha – gekke meid! Ze was het er niet helemaal mee eens, maar we hebben het masker maar weer netjes teruggelegd 😉 . Ik denk dat ik wel een leuker cadeautje kan verzinnen voor het verlanglijstje voor Sinterklaas.

 

En dan is het nu toch echt november. Het belooft een drukke maand vol leuke dingen te worden! Zoals ik al aangaf volgen er nog hele leuke reviews, en valt er genoeg te winnen. Ik doe deze maand ook aan maar liefst 2 bloghops, waaronder een hele speciale van VTech! Om het 25-jarig bestaan te vieren, organiseert VTech namelijk een hele toffe bloghop, waarbij je vanaf vandaag (1 november) 25 dagen lang elke dag van de ene naar de andere blogger kunt hoppen. Hierbij maak je dus elke dag kans op een geweldige VTech prijs!! Check VTech op Instagram voor meer info.

Heb je trouwens de lopende winactie al gespot?

 

Wat was voor jou het beste van oktober?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

One thought on “7 x het beste van oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.