7 x het beste van november

Kan iemand mij vertellen hoe het nu al weer december kan zijn? Jeetje mina wat is november snel voorbij gevlogen.. Een bomvolle maand waarin ik nog wel eens vergat foto’s op social media te plaatsen of zelfs vergat om ze te maken. Dat neemt niet weg dat er alsnog genoeg op Instagram is verschenen, dus vandaag deel ik mijn Instagram favorieten weer even in deze 7 x beste van november.

7 x het beste van november

Het beste van november

Deze foto nam ik begin november in de DM Drogist. Niet een geweldige foto, maar het brengt mij direct terug naar ons weekendje weg naar Duitsland. We hebben verrassend goed weer gehad, genoten van de omgeving en elkaar. Hier was ik zo druk mee, dat ik verder eigenlijk weinig tot geen foto’s op Instagram heb gezet – OEPS. Aan de andere kant ook een goed teken, volle aandacht voor elkaar en even de drukte om je heen vergeten. Wil je trouwens nog even checken wat ik bij de DM kocht? Klik dan even hier.

 

Het beste van november

November is ook de maand van de drukte op de blog. De vele reviews volgden elkaar op en daar hoor je Fiene natuurlijk niet over klagen! Deze Hatchimal is één van de geweldige items die wij mochten testen. Ik denk dat we je genoeg inspiratie voor de Sinterklaas- / Kerstcadeaus hebben gegeven 😉

 

Het beste van november

Kleine meisjes worden groot.. Letterlijk in dit geval, want mevrouw was haar autostoel uitgegroeid! Na jarenlang Maxi Cosi in de auto te hebben gehad, hebben we nu gekozen voor Römer. Met deze stoel moeten we de komende jaren vooruit kunnen en dat mag ook wel voor het geld dat je neertelt.. pfff.

 

Het beste van november

Ja hoor, daar is hij; Sinterklaas! Nog voordat hij met zijn stoomboot in Nederland was aangekomen, zat ons meisje al helemaal in de Sinterklaas-sferen. Het begin van een heerlijke tijd.

 

Het beste van november

Een foto van de intocht mag natuurlijk niet ontbreken! Wij stonden heerlijk warm en droog in het appartement van mijn schoonmoeder aan de haven. Fiene riep heel hard ‘Ik ben hiehieeeer’ en dat hebben ze gehoord! Diezelfde avond mochten wij onze eerste pakjesavond vieren met familie. Een topavond met heel veel cadeautjes en gezelligheid.

 

Het beste van november

We hebben ook weer meer dan genoeg donkere, regenachtige dagen gehad.. bah! Op dit soort dagen vind ik het heerlijk om gezellig samen met Fiene aan tafel te gaan zitten met een kop warme chocomel en knutselspullen. Lekker samen freubelen, natuurlijk met een schaaltje kruid- en pepernoten!

 

Het beste van november

We blijven in het Sinterklaasthema, want nu kan het nog! Wij kwamen onverwachts een Piet tegen op straat, van wie Fiene een handje strooigoed kreeg. Zo grappig om te zien hoe verlegen ze ervan werd.

 

Wat was voor jou het beste van november?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

One thought on “7 x het beste van november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.