7 x het beste van mei

Het is juni! De maand waarin weer genoeg te beleven valt en waarin ons kleine meisje al weer 3 wordt. Maar voordat we uitkijken naar de dagen die nog gaan komen, blik ik weer even terug op de afgelopen maand. Want wat was dat een heerlijke zeg! Ik heb mijn Instagram foto’s er weer bij gezocht en een selectie gemaakt; hier komt 7 x het beste van mei.

 

7 x het beste van mei

7 x het beste van mei - Markthal

De eerste foto die er wat mij betreft uitspringt is deze. Op 7 mei waren Michiel en ik 7 jaar getrouwd en om dit te vieren nam hij Fiene en mij als verrassing mee naar de Markthal in Rotterdam, waar we heerlijk geluncht hebben. Daarna hebben we de tijd genomen om overal even rond te kijken. Te veel om te zien, dat gaan we snel nog een keertje doen!

 

7 x het beste van mei - Fiene & Gertje

Deze foto – heerlijk! Fiene kletst even bij met Gertje, de kater van mijn moeder. Ze is echt dol op dit beestje en ze zou het liefst heel de dag met hem kroelen als ze daar is. Gert vindt het gelukkig allemaal prima en doet gezellig mee.

 

7 x het beste van mei - Fotograaf bij afzwemmen

Neefje Jack mocht afgelopen maand afzwemmen voor zijn B-diploma en dat wilden wij natuurlijk niet missen! Fiene besloot thuis al dat haar camera mee moest, zodat ze foto’s van hem kon maken. Ze hield haar woord, want zodra Jack weer voor een onderdeel het water in moest, pakte ze haar camera er bij en klikte ze er op los.

 

7 x het beste van mei - samen nagels lakken

Misschien een niet veel zeggende foto, maar voor mij zo’n mooi moment. Wat is het toch heerlijk om samen met je dochter te kunnen tutten. Samen nagels lakken en dan vervolgens een heel blij meisje op schoot hebben omdat haar nagels net als die van mama zijn. Echt een smelt-momentje.

 

7 x het beste van mei - hinkelen me papa

Dit is misschien wel mijn meest favoriete foto. Wat heb ik hierom moeten lachen! Michiel stelde voor een hinkelveld voor Fiene te maken met stoepkrijt en dit was het resultaat. Het 5-6-7 deel kon hij zelf eigenlijk ook niet verklaren haha. Fiene vond het een prachtige hinkelbaan en ging gewoon van 5-6 naar 6-7, dus die heeft genoten!

 

7 x het beste van mei - BBQ

Wat hebben we heerlijk weer gehad in mei! We hebben genoten in de tuin én buiten de deur. Deze foto maakte ik tijdens een BBQ bij mijn zus en zwager. Het is ook gelijk de enige foto die ik ervan heb. We hadden het te druk met de gezelligheid en ik vergat verder foto’s te maken. Wat eigenlijk een heel goed teken is!

 

7 x het beste van mei - 1000 volgers

Deze kan echt niet ontbreken haha. Op het randje van mei bereikte ik het aantal van 1000 volgers op Instagram! Dat vind ik toch echt wel even een mijlpaal hoor 🙂 . En nu? Nu groeien we gewoon lekker door, dus voel je vrij om ook te volgen!

 

Dat waren er al weer 7.. Ik had er eigenlijk nog veel meer willen delen! Mei was een heerlijke maand met een hele fijne Moederdag, heel veel zonnige dagen, buitenspelen en een zwembadje in de tuin. Ook was het de maand dat Fiene zindelijk is geworden, wat ook echt nog even een speciale benoeming waard is!

Wat was voor jou het beste van mei?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

12 comments on “7 x het beste van mei

  1. Het beste van de maand mei? Oei. Ik denk toch wel het ontzettend fijne weertje van de laatste paar dagen. Hoe ik heerlijk in de flow zit met mijn blog. Dat ik toch tussendoor weet te genieten. Alle leuke producten die ik toegestuurd heb gekregen. Dat we binnenkort zomaar een weekje naar Portugal gaan!
    Rory onlangs geplaatst…Heb je iets te vieren? Vier het in de Vesting!My Profile

    1. Zo heerlijk om helemaal in een flow te zitten. Dan lijkt alles ineens vanzelf te gaan! Alvast veel plezier in Portugal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.