7 x het beste van maart

Vorige maand liet ik je aan de hand van 7 van mijn Instagram foto’s het beste van februari zien. Aangezien het nu al weer april is, is het de beurt aan mijn favoriete foto’s van de vorige maand, namelijk 7 x het beste van maart!

 

7 x het beste van maart

Het beste van maart - Miniworld Rotterdam

Deze foto is genomen tijdens een weekend bomvol uitjes. We hadden allerlei leuke afspraken met familie en vrienden, echt genieten! Hier zijn we in Miniworld Rotterdam, waar ik jullie echt nog meer over wil en ga vertellen.

 

Het beste van maart - eerste keer peuterspeelzaal

Maart was de maand waar ik best wel tegenop heb gezien omdat Fiene voor het eerst naar de peuterspeelzaal mocht. Het eerste echte stukje loslaten wat gelukkig achteraf toch meeviel. Wat was ze blij dat ze eindelijk ‘naar school’ mocht. Ze heeft het ontzettend naar haar zin en dat doet ons als ouders ook heel goed!

 

Het beste van maart - in de 'grond'bak

Wat hebben we gelachen toen we dit zagen! Onze dame had een schepje in de schuur gevonden en besloot van dit stukje tuin haar zandbak te maken – gekkie. Intussen hebben we een echte zandbak gekocht en dat bleek een hele goede keuze!

 

Het beste van maart - eerste wijntje in de tuin

Wat was maart al zonnig! We genoten van ons eerste wijntje in de tuin terwijl Fiene heerlijk aan het buitenspelen was (in de nieuwe zandbak!). Even een voorproefje van het voorjaar, wij kunnen niet wachten!

 

Het beste van maart - blogpost

Maart was ook een mijlpaal maand voor mijn blog. Het was de maand dat ik niet 1 maar zelfs 2 pakketjes kreeg opgestuurd, waar ik niks vanaf wist! En ook nog eens op dezelfde dag haha. Ik krijg natuurlijk wel vaker pakketjes thuis en producten opgestuurd, maar normaal gesproken is dan in overleg gegaan of ben ik op de hoogte dat er iets onderweg is.

Pssst… zie je trouwens die 2 leuke boekjes van Lieve Lieverd op de foto? Die zijn deze week te winnen in de Paashop!!

 

Het beste van maart - nichtjes

Nét zusjes! Twee nichtjes, één meisje van mij en één meisje van mijn zus. We hebben de jurkjes samen gekocht, maar we wisten niet van elkaar dat we ze die ochtend alle twee bij de meisjes aan hadden gedaan. Dit vonden de meiden zelf trouwens ook erg leuk.

 

Het beste van maart - buitenspelen

Een buitenspeelfoto mag natuurlijk niet missen in dit overzicht! Wat hebben we al heerlijk weer gehad zeg. Korte mouwen en blote benen in maart, wie had dat verwacht?! Fiene geniet met volle teugen van het buitenleven en wij ook.

 

Wat een verschil met het vorige maandoverzicht, in februari waren we nog aan het sleeën in de sneeuw! Ik ben benieuwd wat ik volgend maand allemaal in het overzicht van april kan zetten! Wil je meer zien en niet wachten tot het volgende overzicht? Volg me dan op Instagram. De hoogtepunten kun je in ieder geval weer hier komen checken in mei.

 

Wat was voor jou het beste van maart?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

5 comments on “7 x het beste van maart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.