7 x het beste van juni

Het zit er al weer op voor juni! Een maand waarin we hele mooie dagen hebben gehad, we hebben genoten van het weer en de mensen om ons heen. Maar het beste van juni was toch wel Fiene’s verjaardag. Ze is gewoon al 3, wat gaat het snel! We kijken weer even terug in de tijd aan de hand van 7 instagram foto’s.

 

7 x het beste van juni

Het beste van juni - Fiene 3 jaar

De eerste foto die ik met jullie wil delen is deze van Eerste Pinksterdag. De dag waarop we Fiene’s verjaardag vierden, hoewel ze officieel pas de dag erna jarig was. Deze foto vind ik echt heerlijk! Met een warrig slaaphoofdje je eerste cadeautjes uitpakken als begin van de dag. Dat is toch super!

 

Het beste van juni - Dolfinarium

5 juni was Fiene echt jarig en omdat het Tweede Pinksterdag was, hadden we nog een bonus dagje met z’n drietjes. We besloten er een speciale dag van te maken door naar het Dolfinarium te gaan. Ik was er nog nooit geweest was ook erg benieuwd hoe het voor Fiene zou zijn, maar het was echt super!

 

Het beste van juni - trakteren

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een traktatie. Dit was een eerste keer voor Fiene, ze mocht trakteren op de peuterspeelzaal! Ze werd gezellig toegezongen terwijl ze verlegen zat te glunderen op haar stoeltje – zo schattig! Voor meer info over de traktatie kun je hier even lezen: trakteren op de peuterspeelzaal.

 

Het beste van juni - op het terras met moeder en zus

De foto zelf is niet de beste van juni, maar het staat wel voor een heel fijn weekend! Ik was een nachtje weg met mijn moeder en zus en dat was zó lekker! We waren in Scheveningen en het weer was geweldig dus de terrassen zaten heel goed haha. Pure quality time en absoluut onderdeel van het beste van juni!

 

Het beste van juni - Nichtjes en neef

Ik ben echt verliefd op deze foto! De kinderen van mijn zus en ons meisje zijn echt dol op elkaar. Allebei willen ze alles aan Fiene laten zien en letten ze op haar. Helemaal trots mag ze aan de hand van haar neef en nicht over de braderie lopen, zó schattig!

 

Het beste van juni - Vaderdag

Ook Vaderdag kan natuurlijk niet ontbreken in deze opsomming! Fiene versierde op de peuterspeelzaal een ordner voor Michiel z’n Papa-Rassen. Aan de ene kant gestempeld en aan de andere kant met een kwast geverfd. Ik vond het echt een heel leuk idee! Ook maakten ‘we’ natuurlijk een ontbijtje op bed met een klein uitsmijtertje, matzes met zalm, een bakje aardbeien, verse jus en melk.

 

Het beste van juni - kamperen

Op de valreep van juni kon ik deze foto nog even posten van ons plekje op de camping waar we gisteren zijn aangekomen, ± 20 minuutjes van ons huis vandaan. Inmiddels is onze caravan geïnstalleerd en genieten we van een weekendje kamperen. We laten de caravan hier ook nog even staan, dus de komende tijd gaan we erheen wanneer het uitkomt, heerlijk vooruitzicht!

 

Ik ben blij dat ik dit maandelijkse overzicht maak, want zo sta ik echt even stil bij wat we maandelijks allemaal doen. En wat was juni eigenlijk een cadeautje! Een maand met genoeg mooie herinneringen. En nu is het aan juli. De eerste maand van de zomervakantie, waarin we ook weer genoeg leuke plannen hebben. Dat wordt vast weer een mooi overzicht volgende maand!

Wat was voor jou het mooiste van juni?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

2 comments on “7 x het beste van juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.