7 x het beste van juli

Er is voor mijn gevoel geen maand zó snel gegaan als juli! Dit komt waarschijnlijk omdat deze hele maand in het teken stond van kamperen, want wij hadden onze caravan voor een maand op een camping bij ons in de buurt gezet. Kampeervakantie zonder vakantiedagen op te hoeven nemen, heel relaxed! Dit was dan ook gelijk het beste van juli, maar dan verspreid over de hele maand haha. Het is dan ook onvermijdelijk dat je dit terug gaat zien in het maandelijkse overzicht van mijn favoriete foto’s van mijn Instagram account.

 

7 x het beste van juli

Beste van juli - voetballen op de camping

Daar is nummer 1 al haha. Het eerste weekend van juli was niet heel zonnig en dat is goed te zien op de foto. Lange mouwen, lange broek en kaplaarzen maar toch heel veel buitenspeelplezier! Hier is Fiene aan het voetballen met Michiel en dat kan ze zo lekker fanatiek 😉 . Echt een actiefoto met de vliegende bal.

 

Beste van juli - spelen met water

Niet lang daarna (precies toen we een paar dagen thuis waren) was het al weer prachtig weer! Fiene wilde deze zomerse dag graag roze aan en dat was gelukt. Als een roze prinses (haar eigen woorden) gingen we even langs oma, waar hondje Bibi mee lurkt van het speelwater. Een hele fleurige foto zo met de bloemen erbij! De roze handtas en roze zonnebril heeft ze hier trouwens afgedaan, dus er was eigenlijk nog meer haha.

 

Beste van juli - chill stand

Terug op de camping bleef het prachtig weer. Wat is er lekkerder dan op het eind van de middag te genieten van een fruitig Spritz wijntje met een zoet spelend kind op de achtergrond? Precies, dat dacht ik ook 🙂 . Genieten ten top!

 

Beste van juli - verjaardagskaart en ballon

Niet gevierd, maar wel gebeurd; ik was ook nog jarig afgelopen maand. Toen we weer even thuis waren van de camping kwam de buurvrouw een hele grote doos van Greetz brengen die bij haar was afgeleverd. Daar zat een heliumballon én een kaart in van een heel lief vriendinnetje. Toen ik de kaart zag (nog niet geopend) wist ik al van wie die moest zijn haha. Als je het mij vraagt de beste kaart die je kunt krijgen! Maar ja, als je zo fucking geweldig bent als ik, dan verdien je die natuurlijk ook (kuch)!

 

Het beste van juli - held op sokken

Er lopen ook kippen rond op de camping, vorig jaar zat er zelfs eentje in de caravan… HELP. Fiene vind ze reuze eng (oeps sorry.. heeft ze waarschijnlijk van mij overgenomen) maar als ze lekker liggen te slapen durft ze opeens heel dichtbij te komen. Totdat ze wakker worden, dan rent ze gillend terug naar mama haha. Held op sokken.

 

Het beste van juli - skelteren met nicht en neef op de camping

Als je dichtbij op de camping staat, is het natuurlijk heel makkelijk om langs te komen. Fiene’s grote neef en nicht kwamen ook langs en met z’n drietjes vermaakten ze zich op de skelters. Fiene kan nog niet bij de trappers, dus die mocht lekker achterop. Ze bleven zelfs een nachtje slapen, dus dat was ‘s avonds natuurlijk lekker keten in de caravan!

 

Het beste van juli - vakantievrienden

De laatste foto is er eentje van onze vertrekdag op de camping. Terwijl wij alles opruimen en inpakken om weer naar huis te gaan, speelt Fiene nog even met haar grote vriend van de camping. Zo lief hoe die twee samen gespeeld hebben de afgelopen weken.

 

Juli was een hele leuke maar ook gekke maand met volop vakantiegevoel. Gisteren zijn we weer thuisgekomen van de camping en morgen beginnen we augustus weer lekker thuis. Ook deze maand zal weer genoeg leuks brengen met hopelijk veel mooie dagen.

Wat was voor jou het beste van juli?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

4 comments on “7 x het beste van juli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.