7 x het beste van februari

Hallo maart! Het voorjaar komt in zicht en ik begin voorzichtig al een beetje aan de zomer te denken.. Toch kan de winter ook wel heel prettig zijn. We hebben bijvoorbeeld genoeg leuks gedaan in februari! Ik blik nog even terug aan de hand van mijn 7 beste, leukste, bijzonderste of betekenisvolle Instagram foto’s van de afgelopen maand. Met andere woorden; het beste van februari! Kijk je mee?

 

7 x het beste van februari

Februari was echt een top maand! We hebben ongelooflijk veel gedaan deze maand, waarvan ik jullie ook al het één en ander heb verteld. Bij het terugkijken naar mijn Instagram foto’s was ik ook gelijk weer even terug.

Beste van februari - in de zee

We beginnen de maand met deze foto.. *OEPS*. Het gebeurde nog net in januari, maar deze foto én de blog over deze valpartij poste ik in februari. Wat een leuk winters dagje naar het strand moest worden, liep nèt even anders toen onze dame in het ijskoude water viel. Ze heeft er niks aan overgehouden, dus gelukkig hebben we de foto’s (en het filmpje) nog 😉 . Dit moment vergeet ik dus echt nooit meer en deze foto kon dan ook niet ontbreken in de lijst van het beste van februari.

 

Beste van februari - Varken kijken

Deze foto heb ik genomen toen we een weekendje weg waren. We bezochten een kinderboerderij in de buurt en Fiene vond dit varken heel grappig. Ze stond het varken daar steeds te roepen met haar hoofdje tussen de palen ‘joehoeee varkeeeh!’ en het varken keek natuurlijk niet op. Hij had enorme modderpoten en daar bleef ze maar om lachen. Dit was een heel relaxed weekendje met z’n drietjes en daar denk ik graag nog even aan terug.

 

Beste van februari - Sleeën

En toen bracht februari ons SNEEUW! Waar ik voorheen de sneeuw altijd hekelde, kan ik het tegenwoordig goed waarderen (als we de deur niet uit hoeven). Dit heeft natuurlijk alles te maken met dat heerlijke meisje van ons 🙂 . Deze keer konden we eindelijk onze slee uitproberen en ze vond het geweldig! Je ziet op deze foto trouwens ook dat ze er niet van houdt om (deze) handschoenen aan te hebben. Ze wordt er een soort robotje van haha.

 

Beste van februari - Valentijnsdag

Niet de beste foto, maar wel het beste gevoel – dus die mag ook niet in het rijtje ontbreken! Hoewel wij eigenlijk nooit aan Valentijnsdag doen, stelde Michiel voor om lekker buiten de deur te gaan eten met z’n drietjes. Dat sloegen zijn meiden natuurlijk niet af 😉 . Niet veel later zat ik heerlijk aan een glaasje Sambuca lekkere sushi en andere gerechtjes uit te kiezen – JUMMIE!

 

Beste van februari - Carnavalsoptocht

Alsof we nog niet genoeg leuks hadden gedaan deze maand, bezochten we ook nog een hele gezellige carnavalsoptocht! Het was eigenlijk pas het weekend vóór carnaval, maar daar leek het niet op in de Wouwse Plantage. Het weer werkte prima mee met een zonnetje en het was één groot feest. Ons prinsesje genoot met volle teugen.

 

Beste van februari - Bergstein laarsjes

De postbode bracht een pakketje voor Fiene; de prachtige Bergstein kaplaarsjes die ik bij Janske.nl had gewonnen! Fiene was er, net als ik, meteen verliefd op en wilde ze gelijk aan. Dat snap ik, want ze zijn niet alleen mooi maar ook heel buigzaam en volgens mij zitten ze heerlijk. Je begrijpt dat de laarsjes niet meer uitgingen die middag.

 

Beste van februari - kletsen met hertjes

We bezochten weer even een kinderboerderij. Dit doen we ook in de winter regelmatig, het blijft een leuk uitje! Deze hertjes dachten waarschijnlijk dat Fiene iets te eten bij zich had, want ze kwamen allemaal gelijk naar haar toe. Fiene begreep hieruit dat ze het leuk vonden om haar te zien en begon gelijk een heel verhaal aan ze op te hangen. Ze bleven gezellig staan, dus onze kletskous was blij met haar publiek.

 

Wat zal maart ons allemaal voor leuke dingen brengen? Ik heb al een paar leuke afspraken en plannen in de agenda staan, dus ik heb vast weer genoeg foto’s te delen! Als je niks wilt missen, volg me dan op Instagram. Ik zal de hoogtepunten in ieder geval weer met je delen op 1 april.

 

Wat was voor jou het beste van februari?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

11 comments on “7 x het beste van februari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.