7 x het beste van april

En voor je het weet is er weer een nieuwe maand begonnen.. Het is gewoon al mei! De maand dat het voorjaar toch echt wel volop moet gaan beginnen, mijn verwachtingen liggen in ieder geval hoog! Maar voordat we aan de nieuwe maand gaan denken, blik ik nog even terug op april aan de hand van een aantal Instagram foto’s. Wat was het een fijne maand zeg! Niet zo warm als gehoopt, maar wij hebben volop genoten! Kijk nog even mee naar 7 x het beste van april.

 

7 x het beste van april

Het beste van april - naar ballet

De eerste foto die eruit springt in april is deze. Twee peuter dametjes op weg naar ballet. Fiene mocht een keertje mee doen bij haar vriendinnetje, die op ballet zit. Omdat het vriendinnetjesdag was, mochten de moeders van alle nieuwe kindjes blijven kijken (normaal gesproken zitten de moeders er niet bij). Ik mocht dus meegenieten van al het gehuppel en gedans – zó schattig! Leuk om te zien ook, dat deze twee elkaar steeds weer even opzochten. Wie weet worden ze later net zulke goede vriendinnen als hun moeders 🙂 – of juist helemaal niet, dat kan natuurlijk ook haha.

 

Het beste van april - buiten raamstickers plakken

Ook hebben we heerlijk buitenspeelweer gehad in april. Blote armen weer zelfs! We hadden nog een setje raamstickers liggen en Fiene heeft deze heerlijk buiten op de schuurdeur kunnen plakken. Met veel precisie en serieuze gezichten ging ze aan de slag. Hier en daar heb ik even geholpen en ze was erg blij met het resultaat. Zo blij zelfs dat de stickers er nu nog op zitten, want mevrouwtje wilde ze niet van het raam af. Nu gaat het er deze week toch echt van komen, dus ik verwacht nog wel een traantje..

 

Het beste van april - uit eten op kampeervakantie

Het (lange) weekend van Pasen hebben we onze caravan voor het eerst dit jaar uit de stalling gehaald en hebben we gekampeerd in Zeeland. We vertrokken donderdagmiddag al en terwijl Fiene lekker aan het spelen was, konden wij de voortent opzetten. Ging super soepel zo! Die avond besloten we lekker uit eten te gaan. De foto is niet geweldig, maar als ik ‘m zie denk ik gelijk weer terug aan onze mini-vakantie!

 

Het beste van april - eieren zoeken

Ook deze foto is genomen tijdens ons kampeerweekend. Fiene mocht eieren zoeken en was helemaal bij met de inhoud van haar eieren. Het is een hele zonnige foto geworden en is echt mijn favoriet van de maand. Wel opmerkelijk trouwens, want zo zonnig en warm was het dat weekend eigenlijk helemaal niet!

 

Het beste van april - grabbelen Koningsdag

Koningsdag was ook een toppertje, ondanks dat we absoluut geen plannen hadden haha. We wisten dat de kinderen van vrienden op de vrijmarkt zouden staan, dus we besloten nog even langs te gaan. Het was gelukkig nog droog geweest ‘s morgens en Fiene mocht even grabbelen, hoort erbij op zo’n dag!

Ook wist ik dat een collega met een kraam op de vrijmarkt stond, dus daar liepen we nog even langs. Fiene mocht zelf iets kopen en na wat wikken en wegen ging ze voor een puzzel met dieren, die ze heel erg leuk vindt om te maken. Al snel begon het te regenen en besloten we het voor gezien te houden en met een doosje jumbollen van de Jumbo even door te rijden voor een bakje koffie bij mijn moeder. Een hele gezellige dag!

 

Het beste van april - met familie naar de Intratuin

Ook gingen Fiene en ik eigenlijk geheel onverwachts met mijn moeder, mijn zus en haar kinderen naar de Intratuin. De kinderen hebben vakantie, dus dan zijn dit soort uitjes hartstikke leuk! We hebben lekker rond geslenterd en de kinderen vermaakten elkaar prima. Toen ik op een gegeven moment dit plaatje voor me zag, moest ik daar natuurlijk even een foto van maken! Even een ‘zen-momentje’ bij de waterval haha.

 

Het beste van april - dagje Duitsland

Afgelopen zaterdag zijn we even op en neer naar Duitsland gereden. We vertrokken vroeg en zo’n kleine anderhalf uur later kwamen we aan bij de DM drogist in Kleve. Na wat geshop hebben we nog even een hapje gegeten, waarna we naar een dierenpark (ook in Kleve) zijn gereden.

Voor € 13,00 waren we alle drie binnen. Een heel leuk dierenpark met o.a. schapen, geiten, ezels, herten, vogels en zelf zeehonden. Ook is er een flinke speeltuin waar de kinderen lekker wat energie kwijt kunnen. Heel leuk om er zo echt een dagje uit van te maken!

 

Bij de DM heb ik natuurlijk weer flink ingeslagen en deze keer niet alleen voor onszelf maar ook een beetje voor jullie! Ik weet nog niet hoe ik het ga doen – op de blog, via social media, of misschien wel allebei 😉 – maar er komen dus nog wat winacties aan!

 

Wat was voor jou het beste van april?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

12 comments on “7 x het beste van april

  1. Leuke foto’s van de afgelopen maand! Heerlijk hè dat we weer leuke foto’s van het buiten zijn kunnen maken. Laten we maar weer snel hopen op meer zon!
    Lisette onlangs geplaatst…Jurkjes!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.