6 simpele dingen die altijd fout gaan

Ik weet niet of het aan mij ligt, maar er zijn van die dingen die altijd fout gaan. Ook al weet ik dat het de volgende keer vast weer mis gaat, op de één of andere manier blijf ik het proberen. Om daarna te denken ‘Ow ja.. dat is waar ook..’. Herken jij ze?

Simpele dingen die altijd fout gaan

 

6 simpele dingen die altijd fout gaan

1) Liggend drinken

Op zich eigenlijk best een logische, maar ben ik de enige die deze fout blijft maken? Situatieschets: we hebben een gezellig filmavondje op de bank. Heerlijk onderuitgezakt en kijkend naar de film probeer ik een slok van mijn drankje te nemen. Dit gaat natuurlijk hopeloos mis en ik vraag me af waarom ik het blijf proberen!

 

2) Voorzichtig lopen als het glad is

Als ik glinsterende plekken op de straat zie als het gevroren heeft, ga ik automatisch in de ‘voorzichtig lopen stand’ en dan nóg krijg ik het voor elkaar om minimaal bijna te vallen. Volgens mij werkt het eigenlijk veel beter als je gewoon normaal door blijft lopen, zodat je schoenen veel meer grip hebben, maar toch doe ik dit nooit.

 

3) Alleen datgene kopen waarvoor je de Action / Primark binnen liep

Volgens mij hebben meer mensen hier last van. Je gaat de winkel binnen omdat je een bepaald product nodig hebt en je loopt de winkel weer uit met een tas vol nieuwe spulletjes!

 

4) Een zwart kledingstuk met witte accenten wassen

Ik ben gek op de colour catcher doekjes en als ik kleding was gaat er minimaal eentje in de trommel erbij. Sterker nog; als ik een zwart kledingstuk met witte accenten was, stop ik vaak wel 3 van die doekjes in de trommel, maar op de één of andere manier wordt het wit uiteindelijk toch grauw. Hoe doen jullie dat altijd??

 

5) Van het toetsenbord afblijven als je PC traag is

Nog zo’n classic.. Als ik achter mijn laptop zit en ik moet steeds wachten omdat het ding foto’s aan het laden is, ga ik automatisch met mijn muis klikken om de boel te versnellen en als het ècht te lang duurt ben ik erg fan van de Escape knop in de hoop dat hij stopt. Dit alles tegen beter weten in natuurlijk, waardoor het alleen maar nog langer duurt of dat hij zelfs vastloopt..

 

6) Dubbele mini crackers breken op de naad

Je kent ze wel, van die dubbele mini crackers die je door midden kunt breken zodat je twee kleine toastjes hebt. Het is mij werkelijk waar nog nooit gelukt om die krengen ook echt op de naad te breken, waardoor je van die half afgebrokkelde toastjes op tafel hebt staan; de één heel mini en de ander te groot met de breeknaad er nog op. Ik heb de strijd opgegeven en laat ze of gewoon heel of ik koop andere toastjes.

Altijd fout: mini crackers op de naad breken

De perfect gebroken crackers op deze afbeelding zijn dus echt een utopie voor mij!

 

En, zijn mijn frustraties herkenbaar? Ik ben heel benieuwd of meer mensen hier tegenaan lopen!

 

Heb jij nog andere simpele dingen die altijd fout gaan?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Afbeeldingen via Shutterstock

34 comments on “6 simpele dingen die altijd fout gaan

  1. Haha ja die toastjes doormidden breken gaat bij mij ook altijd mis.
    Liggend drinken doe ik nooit, ooit weleens gedaan maar ja dan verslik ik me of ga ik knoeien…. En nr 3 ook heel herkenbaar. Ik probeer mij er altijd wel aan te houden, maar op de één of andere manier lukt het nooit 🤔
    Batboy onlangs geplaatst…Drinken uit elkaars beker?My Profile

  2. Hahah deze zijn allemaal zo herkenbaar!! Die crackers nog dit weekend. Ik verzorgde de hapjes op de 60e verjaardag van mijn schoonmoeder… De crackers werkten niet echt mee…

  3. Haha, heeeeel herkenbaar allemaal! Die crackers inderdaad, die breken altijd precies NAAST het stippellijntje.. En tja die Action en Primark doen het maar goed. Alles is er goedkoop, maar als ik bij de kassa kom moet ik altijd flink afrekenen, hihi..

  4. Pingback: Lees mee 17: mijn favoriete blogs van afgelopen week - Lotus Writings
  5. Herkenbaar! Zeker bij de primark koop ik altijd veel te veel 🙈 Dan verschiet ik aan de kassa toch altijd een beetje 😄

  6. haha, heel erg herkenbaar! Net zoals een zak drop aan de bovenkant openscheuren zodat hij minstens tot het midden openligt en je de zak wel in één keer leeg moet eten.. haha! Hoe moet je anders het kunnen bewaren? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.