5 leukste carnavalsoutfits voor meiden (zónder prinsessen)

Volgende maand is het Carnaval! Hét excuus om je lekker uit te leven met een verkleedpartij. Voor Fiene lijkt het soms elke dag wel Carnaval, want als het aan haar ligt loopt ze er elke dag bij als een prinses. Om haar eens uit haar prinsessen-tunnelvisie te halen, leek het me leuk om haar eens wat andere Carnavalsoutfits te laten zien. Ik liet haar een Top 5 maken van de outfits op Carnavalskleding.nl, zónder dat ze een prinsessenjurk mocht kiezen. Het resultaat is heel verrassend!

 

Prinsessenjurken

Kleuters en verkleden.. Als ik naar Fiene en haar vriendinnetjes kijk, horen die twee woorden bij elkaar! Het lijkt hier elke dag wel Carnaval! De ene dag Elsa, de andere dag Sneeuwwitje en ga zo maar door. Dacht jij dat 1 prinsessenjurk genoeg was? Nee joh, er zijn namelijk enorm veel verschillende prinsessen, die ieder een specifieke jurk dragen en ze vindt ze allemaal even leuk!

Ik was erg benieuwd wat ze zou kiezen als ze niet voor een prinsessenjurk zou gaan en het leuke is dat ze er ook echt over na ging denken. Voor even geen prinses.. maar wat dan wel?

 

5 leukste Carnavalsoutfits (zonder prinsessen)

1) Eenhoorn

Carnavalsoutfits - eenhoornjurkje

Dit eenhoornjurkje staat met stip op nummer 1! En dan eigenlijk nog niet eens omdat het een eenhoornjurkje is, maar door de regenboogprint lijkt het op een K3 jurkje. K3 rules hier in huis!

 

2) Dokter / tandarts

Carnavalsoutfits - dokter / tandarts

De meest verrassende outfit! Ondanks de aanwezigheid van zusterjurkjes koos ze duidelijk voor deze doktersoutfit. Het leek haar vooral leuk om hier tandartsje in te spelen, want ze kreeg van Sinterklaas een tandarts speelkoffertje (van de Action), waar ze nog steeds heel blij mee is.

 

3) Fee

Carnavalsoutfits - Fee

Hoewel ik deze eigenlijk nog onder de prinsessenjurken vond vallen, zei Fiene ‘nee, dit is een feeënjurk en dus géén prinsessenjurk’. Tjsa, daar heeft ze dan ook wel weer gelijk in. En wat voor één trouwens, want ik vind deze dus ook heel erg mooi! Ook hier zie je het regenboogthema weer een beetje terugkomen trouwens.

 

4) Superheld

Carnavalsoutfits - superheld

Wat nou ‘meisjes kunnen geen superheld zijn’.. In deze outfit gaat dat prima! De outfit is inclusief manchetten en laarshoezen, wat Fiene wel heel cool vond. Het is in meerdere kleuren verkrijgbaar, maar de keuze viel direct op deze roze. Mega Mindy eat your heart out!

 

5) Bijtje

Carnavalsoutfit - bij

Deze bijen outfit vond ze toch ook wel heel erg schattig! Ze zag het helemaal zitten om lekker rond te vliegen met de vleugeltjes en ook het haarbandje vond ze top.

 

Hoe verkleedt jouw kindje zich het liefst?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

2 comments on “5 leukste carnavalsoutfits voor meiden (zónder prinsessen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.