30 Day Blog Challenge – ik doe mee!

Soms lees je iets of komt er iets op je pad, waarbij je denkt ‘Ja, dat is nog eens een leuk idee!’ en dat had ik vorige week! Ik las de blog van collega blogger Maris over haar 30 Day Blog Challenge.

30 Day Blog Challenge

Deze Blog Challenge bestaat uit 30 onderwerpen, waarover je dus 30 dagen kunt bloggen. Maar, flexibel als ze is, je kunt er ook voor kiezen om er 100 dagen over te doen of om maar 10 onderwerpen te gebruiken. En dat is naar mijn idee nou precies het mooie, want niks moet en alles mag!

De onderwerpen (de kleurtjes hebben geen specifieke betekenis):

30 Day Blog Challenge

Wat is mijn plan?

Nu heb ik alleen 1 ‘probleem’: er zit nog genoeg in mijn hoofd om over te bloggen, dus ik verwacht ze niet allemaal te gaan doen. Maar ik vind het zo’n leuk idee, dat ik er wel een aantal onderwerpen uitpik om over te schrijven.

De komende tijd kunnen jullie dus een aantal onderwerpen uit deze lijst verwachten, in willekeurige volgorde. Voor mij is het ook eigenlijk wel echt een uitdaging om op basis van een onderwerp te schrijven in plaats van een gebeurtenis of een idee wat in mijn hoofd opkomt. Leuke bloguitdaging dus!

30 Day Blog Challenge

Wie doet er nog meer mee?

Ik heb al een paar enthousiaste reacties gelezen van bloggers die aangaven dat ze ook aan deze 30 Day Blog Challenge mee gaan doen. Sommigen zijn van plan om de hele lijst af te gaan en anderen kiezen net als ik een aantal onderwerpen om over te schrijven. Ik zag dat Breg, Simone, Ellen en Esmeralda zelfs al volop zijn begonnen! Ik ben benieuwd welke bloggers er nog meer mee gaan doen. Doe jij ook mee? Gebruik dan de hashtag #30DayBlogChallengeNL op social media, zodat Maris ook met je mee kan lezen!

 

Verzoekjes?

Zoals ik al aangaf, ga ik niet alle onderwerpen van deze challenge behandelen. Ik heb zelf zo mijn voorkeuren, maar misschien wil jij juist iets lezen wat ik niet van plan was te behandelen.. Dus heb je een verzoekje? Roept u maar!

 

Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

33 comments on “30 Day Blog Challenge – ik doe mee!

  1. Leuk om te lezen! 🙂
   Je moet doen wat jou het beste uitkomt hoor! En als je later besluit om er toch een paar te doen, kan het altijd nog 😉

 1. Hartstikke leuk!
  Ik ga ook meedoen in september, dacht die heeft 30 dagen dus komt mooi uit haha.

  Ga het volgen bij iedereen. Zitten heel leuke onderwerpen tussen. Merk zelf ook dat schrijven naar opdracht best snel gaat (werk vooruit), omdat je gerichter schrijft. Zal voor iedereen miss anders zijn, benieuwd hoe jij dat gaat ervaren!
  Merel onlangs geplaatst…Heeft onze wasmand een bodem?My Profile

 2. Leuk dat je ook mee gaat doen. En wat lief dat je mij hier vermeld hebt. Ik vind zelf de inhoud van de tas heel leuk om te lezen bij anderen. Ik denk dat de 5 favoriete gerechten ook wel past bij jou. Maar die zou ik ook leuk vinden om overal te zien zodat ik zelf allerlei nieuwe recepten ontdek 😉
  Ellen onlangs geplaatst…Gezonde hapjes, snel klaarMy Profile

  1. Ik vond het zo leuk om er bij jullie al over te kunnen lezen 🙂
   Ik zal alle twee de verzoekjes op mijn lijstje zetten, leuk!

 3. Leuk ben benieuwd naar je uitwerking. Ik ben ook van plan om mee te doen. De onderwerpen spreken mij zeker wel aan. Had alleen zelf ook nog zo veel ideetjes dus start denk volgende maand 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.