3 jaar MetMirjam | Happy New Blog Year WIN 10-DAAGSE

3 jaar MetMirjam

Vandaag, 29 december, is het de verjaardag van MetMirjam!
3 jaar MetMirjam… gewoon al weer 3 jaar geleden dat ik begon met bloggen en dat gaan we natuurlijk vieren!

 

3 jaar MetMirjam

 

WIN 10-DAAGSE

Ik ben al maanden geleden begonnen met de voorbereiding van een spectaculaire winweek. Ik kan jullie vertellen dat dat heel goed gelukt is! Zo goed zelfs, dat de winweek is uitgebreid naar een GROOTSE WIN 10-DAAGSE! Deze win 10-daagse gaat morgen van start en ik ben heel erg blij met de geweldige winacties die ik voor jullie klaar heb staan. Ik kan ook echt niet wachten om te beginnen!

 

Wat ik van jou verwacht

Bij elke winactie vermeld ik wat je moet doen om kans te maken. In de basis zal het hier op neer komen:

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van de winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

Alle winacties in deze win 10-daagse lopen tot en met 18 januari 2019.

 

Klein aandachtspuntje..

Doe je mee met een winactie? Check vooral nog even of je aan de voorwaarden voldoet.

Denk bijvoorbeeld aan de like op de Facebookpagina van MetMirjam en het bericht van de winactie, want dat is bij elke actie een voorwaarde. Lees ook even wat je verder moet (en mag) doen om kans te maken op de mooie prijzen. Het is echt niet veel en het zou zonde zijn als je denkt dat je kans maakt op een leuke prijs, terwijl je eigenlijk niet aan de voorwaarden voldoet en daardoor sowieso buiten de boot valt.

 

Bedankt dat ik ook deze mijlpaal weer met jullie mag vieren! Morgen gaan we van start en ik heb er ontzettend veel zin in. Ik weet natuurlijk al wat ik allemaal mag gaan weggeven de komende 10 dagen.. en dat is écht de moeite waard!!

Zie ik je morgen bij de eerste winactie?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

 

22 comments on “3 jaar MetMirjam | Happy New Blog Year WIN 10-DAAGSE

 1. Van harte gefeliciteerd!!🎉🎉 3 jaar alweer! Dat het er nog maar velen maar velen meer mogen worden! ❤❤ Ik doe heel graag mee net je winacties en hoop dat het mooi uit mag pakken voor mij 😍😍

 2. Hyperdepieper Felizz en nog veel succes met verdere acties en plannen in 2019!
  Ik doe graag mee
  bloglovin✔
  Twitter onder MissMomzy
  Pinterest onder DinyG
  ig onder Momzymom
  youtube abbo
  facebook ✔

 3. Van harte gefeliciteerd met je blog birthday 🎉🎉
  Wat gaat de tijd toch hard….
  Jij schrijft leuke persoonlijke artikelen die interessant zijn en ook over lijfstijl en nog héél veel meer…..
  Ga zo door 👌👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
  Op al je soc.med.k. volg ik je.

  Bl.: chucky1012

  Insta.: @chucky2012

  Twitter: @chucky1012

  FB.: Ike Hassankhan

  Een fijn weekend 😉

 4. Gefeliciteerd met weer een nieuw jubileumjaar ! Het is enig dat je weer een winactie marathon organiseert, zeker in januari , toch al de langste en saaiste maand van het jaar. Ik ben dan ook vast van plan om je blog komende tijd xtra goed bij te houden, ook op FB en insta 🙂

 5. Gefeliciteerd met je jubileum. Ik ben benieuwd wat je voor ons als lezers in petto hebt! Ik ga zeker kijken de komende dagen of er wat voor mijn gezin bij zit!

 6. Van harte gefeliciteerd met het 3 jarig jubileum.
  Hoop dat je het nog vele jaren vol houdt.
  Natuurlijk doe ik weer mee, graag zelfs.

  Ik wens je een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.