25 levensvragen tag

Vorige week werd ik getagd door Linda om de 25 levensvragen tag in te vullen. Ben jij benieuwd wat het meest random feitje over mij is of welke woorden ik eigenlijk te vaak gebruik? Lees dan snel verder!

25 levensvragen

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
Op dit moment heel saai en standaard, want ik krijg deze week een nieuwe telefoon en gebruik nu tijdelijk de vorige van Michiel. Ik denk dat er een leuke foto van Fiene komt te staan.

Je gaat naar een kroegje/cafe; wat bestel je?
Dat ligt maar net aan de tijd..
Ik denk ‘s morgens een koffie, ‘s middags een ice tea green of cola light, maar eind van de middag of ‘s avonds ga ik waarschijnlijk voor een rosé.

25 levensvragen - rosé

Welk woord gebruik je echt té vaak?
Ehm.. geen idee.. ik denk vooral “super”, “ehm” en “of zo”

Wat is je favoriete film?
Ik heb niet echt 1 favoriete film.. Ik vind ‘Now you see me’ (en het recent uitgekomen tweede deel ook) heel gaaf, maar ben ook dol op romantische komedies. De hele Fast & Furious reeks heb ik ook al meerdere keren gezien.

Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?
Ik kijk niet heel veel tv maar als bijvoorbeeld Holland’s Next Top Model voorbij komt, blijf ik vaak wel even hangen! Al die drama en ruzies altijd.. haha

Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?
Echt heel erg.. Maar dat was ‘Handjes Draaien’ van K3 haha. Fiene vroeg er heel de tijd om dus op een gegeven moment hebben we hem maar aangezet. Het is op dit moment haar favoriet en staat dan dus ook gelijk even op repeat 😉

Naar wie was je laatste appje?
Naar een app-groepje met mijn moeder en zus 🙂

Wat was je eerste e-mailadres?
Ja, die was niet zo handig haha dat was iets met ‘kreeftje82’, mijn sterrenbeeld met geboortejaar. Die heb ik dus uiteindelijk niet zo lang gehouden 😉

Waar kun je je enorm aan ergeren?
Pff heb je even? 😉 Ik zal er een paar noemen..  Ik kan er echt niet tegen als iemand 40 rijdt op een weg waar je 50 mag. Ook word ik echt niet vrolijk van onnodig gezeur en kan ik me best wel eens ergeren aan mijn eigen onhandigheid en awkwardness.

Wat is je meest awkward moment ooit?
Ehm.. zie vorige vraag – heb je even? haha. Ik heb laatst een aardige lijst met gênante momenten gedeeld.. daar laat ik het maar even bij 😉

Wat is je favoriete dag van het jaar?
Zonder te twijfelen: 5 juni! Dat is Fiene’s verjaardag en die dag is natuurlijk heel speciaal voor mij als mama!

Wat is je favoriete emoji?
Ik ben echt een emoji-gebruiker, dus ik heb er meerdere… Deze komen het meest voorbij:
25 levensvragen - favoriete emoji's

 

 

Katten of honden?
Katten! Ik ben opgegroeid met katten om me heen en later hebben Michiel en ik er ook twee uit het asiel gehaald. Eerst hadden we Gin en daarna hebben we ook Raki erbij genomen – allebei helemaal wit. Het waren echt twee schatten van katten! Op een gegeven moment werd Gin ineens heel erg ziek en leek hij er elke dag wel een ziekte bij te krijgen. Na wat onderzoeken bleek hij katten-aids te hebben en hebben we hem al snel moeten laten inslapen.

Omdat het besmettelijk is, moesten we Raki ook laten testen en zij bleek het helaas ook te hebben. Ze was toen gelukkig nog niet ziek en aangezien ze een binnen-kat was (zo kon ze geen andere katten besmetten) mocht ze gelukkig weer mee naar huis. Een paar jaar later, toen Fiene net een paar maanden oud was, werd Raki ook heel ziek en was haar leventje ook op. Echt heel zielig! Ze was dol op Fiene en zocht haar steeds op. Sindsdien hebben we geen katten meer gehad.

25 levensvragen - Raki met Fiene

Utrecht of Amsterdam?
Ehm.. Utrecht. Ik kom er allebei niet vaak, maar Utrecht ligt toch een stuk dichterbij, dus kies ik daarvoor.

Koffie of thee?
Alle twee eigenlijk… Gemiddeld drink ik zo’n twee koppen koffie per dag. En de ene dag drink ik 5 koppen thee op een dag terwijl ik het ook zo een week niet drink.. Ik heb eigenlijk niet echt vaste koffie / thee momenten – net waar ik trek in heb.

Serie of film?
Ik denk dan toch een serie. Hoewel wij het heel leuk vinden om een film te kijken, komt het vaker voor dat we een serie opzetten. Het is ‘s avonds vaak toch net even makkelijker om nog even een aflevering te kijken van een serie waar je al ‘in zit’.

Engeland of Amerika?
Ik kies Engeland, omdat ik daar ook ben geweest. Amerika is er nog niet van gekomen, maar het lijkt me wel heel gaaf om bijvoorbeeld een keer naar New York te gaan.

Vlees of vis?
Allebei. Als ik echt zou moeten kiezen, kies ik voor vlees, maar wij zijn ook echte vis-mensen. We proberen ook echt minimaal 1 keer per week vis te eten.

Drank of drugs?
Doe mij maar een drankje! Lekker een wijntje bij het eten of op z’n tijd een glaasje Sambuca! Drugs ben ik eigenlijk nooit van geweest.

Spice Girls of Backstreet Boys?
Ik moet van alle twee ergens een cd hebben liggen, dus ik vond ze allebei leuk! Maar ik ben nooit een die-hard fan geweest of zo..

Bert of Ernie?
Ernie! Die is zo lekker onhandig 😉

Buurman of Buurman?
Geen van beiden.. Ik zie de humor er gewoon niet zo van in eigenlijk.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Sesamstraat!

Meest random feitje over jezelf?
Als ik mijn tanden poets met een elektrische tandenborstel krijg ik kriebel aan mijn neus.

Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?
Laat je niet leiden door wat andere mensen (van je) willen, maar doe wat je zelf wil. Het leven kan zo ineens voorbij zijn, zorg ervoor dat je er iets moois van hebt gemaakt met de mensen die belangrijk voor je zijn.

 

Dit waren ze, mijn antwoorden op de ’25 levensvragen tag’!

 

Ik ben benieuwd, wat is het meest random feitje over jou?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

5 comments on “25 levensvragen tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.