10 x Halloween outfits voor kinderen

Donderdag 31 oktober is het weer Halloween. Hoewel het echt een typisch Amerikaans feest is, wordt het steeds vaker ook in Nederland gevierd met de meest uitgebreide Halloween outfits. Bij ons in de buurt leeft dit helemaal niet, wat eigenlijk best jammer is.

Daarom besloot ik tóch eens een kijkje te nemen tussen de Halloween kostuums op Carnavalskleding.nl. Je kunt het zo gek maken als je wilt, van heel bloederig tot super schattig. Net wat het beste bij jou of je kindje past. Ik besloot mijn top 10 Halloween outfits voor kinderen te maken. Zo doe ik tóch nog een beetje mee met alle festiviteiten 😉 .

Lees ook: de leukste carnavalsoutfits voor meiden (geen prinsessen)

Halloween outfits voor kinderen

Leukste Halloween outfits

1) Schattige heks

Halloween kostuums: schattige heks

Hoe leuk is dit; een schattig heksje met vleugels! Dit is helemaal hoe ik ons meisje zou kunnen zien met Halloween. Vind je deze look te soft? Er zijn nog veel meer heksen kostuums op de site te vinden, waaronder natuurlijk ook de scary ones! Daarbij, met make-up kun je het natuurlijk zo spooky maken als je maar wilt.

2) Skelet

Halloween kostuum - skelet

Sinds Fiene de film Coco heeft gezien, is ze helemaal in de ban van skeletten, of zoals zij ze noemt: skaletten. Dit vindt ze dan ook echt een Coco-outfit!

3) Duiveltje

Halloween kostuum - duiveltje

Als ons meisje als duiveltje verkleed zou gaan, kunnen we twinnen! Ik heb zelf namelijk nog een duivels outfit liggen van een paar jaar geleden. Toen ik samen met een vriendin ging carnavallen. Zij was een engel en ik een duivel. Wat hebben we toen gelachen zeg!

4) Spook

Halloween kostuum - spook

Ziet jouw kindje het wel zitten om mee te gaan, maar niet om lastige kostuums te dragen en geschminkt te worden? Ga dan voor een spook! Zonder al te veel poespas toch helemaal in het thema verkleed.

5) Zombie

Halloween outfit - zombie

Een echte outfit voor stoere jongens en meiden waarmee ze iedereen de stuipen op het lijf kunnen jagen. Enge gromgeluiden en een gek zombieloopje erbij en je bent helemaal klaar!

6) Enge clown

Halloween kostuum - clown

Nu heb ik hier een ‘eng clownspak’ uitgekozen, maar wat mij betreft kun je ieder ‘grappig’ clownspak kiezen en dan heb je sowieso de meest geslaagde outfit uit de straat! Ik weet niet wat het is met clowns, maar ik vind ze zó eng!

Voor de kleintjes..

Tsja.. ben je Halloween outfits aan het uitzoeken voor je dochter en dan kom je de meest schattige exemplaren tegen voor de kleintjes. Die móet ik toch ook even met jullie delen!

7) Pompoentje

Pompoentje

Serieus.. Dit wil je toch sowieso in huis halen als je deze foto ziet!! Té schattig voor je kleintje om zo toch lekker in het thema mee te kunnen doen.

8) Baby-spook

Baby spook

Een lekker wollig spokenpakje, té leuk en ook nog eens leuk te matchen met het spokenpak voor grotere kinderen!

9) Baby duiveltje

Baby duiveltje

Deze kan ook nog eens best toepasselijk zijn 😉 . Hoe leuk die kleintjes ook zijn, soms zijn het nèt kleine duiveltjes die maar niet willen luisteren. Zeg nou zelf.. in dit pak kan je toch ook geen nee zeggen tegen je deugnietje?!

10) Baby skelet

Baby skelet

Ook dit kleintje komt weer zó uit Coco gekropen. Dit is een heerlijke onesie, waardoor het ook nog eens lekker draagbaar is. Geen poespas, maar gewoon een lekker warme Halloween outfit. Zó schattig!!

Welke Halloween outfit vind jij het leukst?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.