WIN | Poes & Snoezie – Een prentenboek vol kattenkwaad!

Fiene is gek op haar knuffels en heeft twee ultieme favorieten; Pip (van Woezel en Pip) en Snoes de poes, die ze vaak liefkozend Snoezie noemt. Toen ik las over het prentenboek over Poes & Snoezie, wist ik gelijk ‘dit boek gaat ons meisje helemaal geweldig vinden!’. Naast het feit dat rode kater Snoezie ook nog eens op onze Snoes lijkt, is het boek ontzettend grappig. Een boek vol kattenkwaad, dat ook bij jouw kindje op de boekenplank hoort! Daarom vind ik het super leuk dat ik ook een exemplaar van het boek mag weggeven!

 

Poes en Snoezie - Stop de tijd!

 

Poes & Snoezie – Stop de tijd!

Stel je voor dat je de tijd stil kon zetten…
De hele wereld bevriezen. Wat zou jij dan doen?
De vriendjes Poes en Snoezie laten in dit verhaal een wel heel bijzonder trucje zien.
En daarna is het tijd voor… KATTENkwaad!

Poes en Snoezie - Stop de tijd

Titel: Poes & Snoezie – Stop de tijd!
Tekst: Marloes Kemming
Illustraties: Belinda Jordens
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Formaat: 21,5 x 28,7 cm
Omvang: 32 pagina’s
ISBN: 978 90 5116 671 2
Uitgeverij: De Vier Windstreken
Verschenen: september 2018
Adviesprijs: € 14,95

 

Wat vinden wij?

Een ontzettend leuk boek over vriendschap, poezen en kattenkwaad! Poes en Snoezie zijn heerlijk ondeugend en zetten samen de boel op stelten. Door de tijd stil te zetten, krijgen ze hier ook alle ruimte toe! De paginavullende, kleurrijke illustraties geven heel goed weer waar de twee boefjes allemaal mee bezig zijn. Fiene heeft haar eigen Snoezie nog even goed toegesproken dat ze zich een beetje moet gedragen 😉 .

Naast al het kattenkwaad nemen ze ook de tijd om een jongetje te helpen die zijn ballon verloren heeft.. Boefjes met een klein hartje dus!

 

Poes & Snoezie - Stop de tijd

 

Win prentenboek Poes & Snoezie

Zelf voorlezen in Poes & Snoezie – Stop de tijd? Doe dan mee met de winactie, want ik mag ook een exemplaar van dit mooie prentenboek weggeven!

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met vrijdag 7 december.

 


De winnaar is:

 • Oma Will

Gefeliciteerd met dit geweldige boek!
De winnaar krijgt ook persoonlijk bericht.


 

Voor wie doe jij mee?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

55 comments on “WIN | Poes & Snoezie – Een prentenboek vol kattenkwaad!

 1. Wij zijn dol op katten, we hebben er zelfs 3. Vooral onze jongste, een kitten van een half jaar, is ontzettend ondeugend. De andere katten worden nu ook wat speelser en ondeugend, zo grappig. Ik denk dan ook dat mijn jongste dochter dit boek heel erg leuk zal vinden! Mijn oudste ook wel, die kan als grote zus lekker voorlezen.

 2. Lijkt me erg leuk om voor te lezen aan onze dochters. Met die kattenkwaad zullen we zeker kunnen lachen zolang ze maar niet op ideeën komen 🙂

 3. Zou dit boek graag willen winnen voor onze jongste, die is ook wel van het kattenkwaad :-). Weet bijna zeker dat hij het een spannend en leuk verhaal gaat vinden.

 4. Heel leuk voor mijn dochter die dol is op poezen en de onze al 1,5 jaar mist. Tevens ook een boefje en dol op boekjes dus schot in de roos denk ik!

 5. Ik zou dit zo graag willen winnen voor mijn oh zo eigenwijze Pietje Bell ( Casey van 2 jaar ) Casey zit vol streken, gisteren nog, had hij me bijna buiten gesloten toen ik iets uit de garage ging halen. Dan had ik daar mooi gestaan in mijn nachtjapon en zonder telefoon bij me. Daarbij vindt Casey poesjes erg leuk. Bij omi is de poes alles bij hem.

 6. Ik doe mee voor me zoon hij is dol op katten we hebben zelf 2 katten maar voor hem is dat nooit genoeg elke kat die die tegen komt moet die aaien en een boek vol kattenkwaad klinkt erg leuk 😁

 7. Graag doe ik mee voor mijn dochter. Poes is haar grootste vriend en moet overal met mee! Ik denk dat ze het heerlijk zou vinden om hieruit voorgelezen te worden.

 8. Ohh wat een leuk boek. Onze dochter van 1,5 is gek op katten. Ze heeft een paar knuffel poezen in haar bed en onze eigen kat wordt ook veel geknuffeld. Dit boek en knuffel zal zeker een mooie aanvullen zijn op haar favoriete dier.

 9. Een heel leuk boek die onze dochter van 1,5 graag zou willen winnen!! Ze is dol op katten. De katten knuffels liggen in haar bed en onze eigen kat krijgt veel liefde van haar. Dit boek met knuffel zal ze geweldig vinden! Wij doen graag mee met deze leuke actie.

 10. Leulleuk voor Amanda en Davy ! Wij doen mee !
  FacebookTwitter onder MissMomzy
  Ig onder Momzymom
  Pinterest onder DinyG
  bloglovin✔

 11. Mijn oudste zal dit boek supergaaf vinden. Ze is gek op katten en haar knuffels zijn dan ook voornamelijk katten. En daar vertelt ze hele verhalen mee. Ook mag ze de katten graag mee laten luisteren als mamma voorleest. Helaas kunnen we zelf geen kat nemen aangezien mamma allergisch is. Het is trouwens maar goed dat ze dit nu niet ziet, anders was Fiene haar kat denk ik kwijt geweest. Wat een schatje is Snoes

 12. Wat een heerlijk boekje, mijn kinderen zouden dit geweldig vinden (ik stiekem ook 😻).
  Ik doe graag mee en ik volg je al op facebook ,bloglovin en Instagram .

 13. Wat lijkt mij dit een super leuk boek! Wij lezen ons babymeisje elke avond voor voordat ze naar bed gaat. Dierenboekjes lijken haar favoriet. Op dit moment is de dierenrij helemaal in, maar ik denk dat die het gaat verliezen van dit boek waar een poes bij zit:).

 14. Ik doe graag mee voor mijn kleine meisje Eva. Ze is helemaal gek van poezen en is zelf nu ook het kattenkwaad aan het ontdekken. Ze zou het geweldig vinden om voor het slapengaan voor gelezen te worden uit dit te leuke boek!

 15. Hier doe ik heel graag aan mij, zal het boek eerst aan mijn dochters voorlezen en daarna wellicht doorgeven aan school voor het Verteltas project

 16. Wij houden hier erg van samen boekjes lezen. echt een gezellig moment en mooie afsluiter van de dag. Mijn dochtertje is dol op poezen dus dit boek gaat zeker in de smaak vallen!

 17. Graag doe ik mee voor mijn kleindochter, die vindt dit vast een heel leuk boekje.
  Ik heb geen facebook meer (om privéredenen) , maar volg Bloglovin en heb geliked en geloved.
  Hopelijk is dat ook voldoende om mee te doen.

 18. Ons pleegdochtertje is gék op poesjes, ken je ook de serie op NPO? Ook voorlezen vind ze heerlijk, dus ik doe gráág mee!

 19. Onze 2 jarige tweeling is dol op diertjes en in het bijzonder op poesjes. Ze spelen heel graag met onze eigen kat Ronnie. Ze zouden het geweldig vinden om samen met mama boekjes te lezen over deze lieve poes 🐺

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.