Review | Ik leer verven met SES Creative

Veel mensen houden de knutselspullen voor de kinderen in de zomer apart voor een regenachtige dag. Heel handig natuurlijk, maar met zoveel mooie dagen als deze zomer heeft, kun je ook gewoon lekker buiten knutselen! Ook best handig tijdens een hittegolf, dan zitten ze tenminste even stil 😉 . Wij gingen aan de slag met ‘Ik leer verven’ van SES Creative.

 

SES Ik leer verven

 

Inhoud SES Ik leer verven

Met dit pakketje leert je kindje stap voor stap om met een kwast te verven door de voorbedrukte verfkaarten in te kleuren. Het pakket heeft de volgende inhoud:

  • 16 verschillende verfkaarten
  • 6 verschillende potjes verf (wit, geel, rood, blauw, bruin en zwart)
  • Een flinke verfkwast

SES Ik leer verven

 

Aan de slag!

Elke voorbedrukte plaat heeft één of meer lege vlakken die ingekleurd moeten worden. Ze hebben de breedte van de dikke verfkwast, die bij het pakket inbegrepen is. De lege vlakken zijn omrand met de kleur waarin het vlak geverfd dient te worden.

SES Ik leer verven

Fiene zoekt de plaat die ze als eerste wil doen en begint druk te verven. Ze doet hard haar best om binnen de lijnen te verven (fijn voor de motoriek), wat eigenlijk nog best lastig is met zo’n hele grote kwast! Ach wat maakt het ook uit, dan verven we de lijnen gewoon ook uit het zicht 😉 .

Al snel besluit ze dat die gekleurde randjes er meer voor de sier zijn dan dat ze de kleur aangeven, want ze kiest liever zelf de kleur verf uit voor haar platen, wat natuurlijk ook gewoon kan.

 

SES Ik leer verven

Zo hebben we uiteindelijk een bonte verzameling aan kunstwerken, waaronder een rood/gele egel, een stilleven met een bruine appel en een blauwe banaan (met rot plekje haha). Lekker creatief dus!

 

Ik leer verven van SES Creative was een welkome bezigheid tijdens één van de warme dagen in de huidige hittegolf. Best fijn om je kind eindelijk even rustig in de schaduw bezig te zien.

Knutselen jullie ook wel eens buiten?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.